Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty brązowego cukru, rodzynek i straciatelli.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w niemieckiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty mlecznej czekolady, brązowgo cukru i nektarynki.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalona w niemieckiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty przypominające melona miodowego, krem cytrynowy i herbatę darjeeling.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalona w niemieckiej palarni...
Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości speciality z Kolumbii, wypalana w berlińskiej Bonanza Coffee. Średnio palona, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa oraz innych alternatywnych metod parzenia, jak i do Espresso. W kawie wyczuwalne są nuty miodu, śliwki i gruszki.
Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości speciality z Kolumbii, wypalana w berlińskiej...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty przypominające maliny, zielone jabłka i jaśmin.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w niemieckiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Peru, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty cydru, owoców granatu oraz rumianku.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Peru, wypalona w niemieckiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Peru, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty przypominające różowego grejpfruta, nektarynki i kakao.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Peru, wypalona w niemieckiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Rwandy, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty miechunki, rumianku i fasoli tonka.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Rwandy, wypalona w niemieckiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty wiśniowej coli, mandarynki i kakao.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w niemieckiej palarni...