Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Laosu, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty truskawki, mango i suszonej śliwki.
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Laosu, wypalona w irlandzkiej palarni...
Co kryje się za nazwą Royal Beans? Jeśli ziarno Speciality to kawowe wyżyny, nasze Royal Beans sięgają Himalajów! W tej serii przedstawiamy Wam sam wierzchołek kawowej piramidy, top topów, istne crème de la crème, cenne niczym klejnoty koronne. Anaerobic, Gesha, Nanolot, Lychee - co to znaczy nie po kawowemu? - Royal Beans to asortyment kaw wybranych...
Co kryje się za nazwą Royal Beans? Jeśli ziarno Speciality to kawowe wyżyny, nasze...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Panamy, wypalona przez Mistrza Świata Roasterów 2015 - Auduna Sorbottena. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Panamy, wypalona przez Mistrza Świata...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Panamy, wypalona przez Mistrza Świata Roasterów 2015 - Auduna Sorbottena. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Panamy, wypalona przez Mistrza Świata...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Panamy, wypalona przez Mistrza Świata Roasterów 2015 - Auduna Sorbottena. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Panamy, wypalona przez Mistrza Świata...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Jemenu, wypalona przez Mistrza Świata Roasterów 2015 - Auduna Sorbottena. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Jemenu, wypalona przez Mistrza Świata...
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Kostaryki, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty dżemu malinowego, fasoli tonka oraz limonki.
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Kostaryki, wypalona w niemieckiej...
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Kolumbii, wypalona w węgierskiej palarni Casino Mocca. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W jej smaku pojawiają się nuty moreli, truskawki i ananasa.Gesha to jedna z najbardziej cenionych typów arabiki,...
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Kolumbii, wypalona w węgierskiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty z Kolumbii, wypalona w holenderskiej palarni Dutch Barista. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku winna, słodka i owocowa.
Kawa ziarnista jakości specialty z Kolumbii, wypalona w holenderskiej palarni Dutch...
Kawa ziarnista jakości specialty z Salwadoru, wypalona w holenderskiej palarni Dutch Barista. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku wyczuwalne są nuty brązowego cukru, orzechów, czekolady, rumu oraz rodzynek.
Kawa ziarnista jakości specialty z Salwadoru, wypalona w holenderskiej palarni Dutch...
Kawa ziarnista jakości specialty z Kenya, wypalona w holenderskiej palarni Dutch Barista. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W jej smaku wyczuwalne są nuty porzeczek, jagód oraz cytrusów.
Kawa ziarnista jakości specialty z Kenya, wypalona w holenderskiej palarni Dutch...
Kawa ziarnista jakości specialty z Salwadoru, wypalona w berlińskiej palarni Five Elephant. Jasno palona, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. Charakteryzuje się złożonym smakiem przypominającym sok z czerwonych winogron, kwiaty czarnego bzu oraz wanilię.
Kawa ziarnista jakości specialty z Salwadoru, wypalona w berlińskiej palarni Five...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalana przez niemiecką palarnię Fjord. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku są wyczuwalne nuty czarnego bzu, jogurtu oraz jaśminu.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalana przez niemiecką...
Co kryje się za nazwą Royal Beans? Jeśli ziarno Specialty to kawowe wyżyny, nasze Royal Beans sięgają Himalajów! W tej serii przedstawiamy Wam sam wierzchołek kawowej piramidy, top topów, istne crème de la crème, cenne niczym klejnoty koronne. Anaerobic, Gesha, Nanolot, Lychee - co to znaczy nie po kawowemu? - Royal Beans to asortyment kaw wybranych przez...
Co kryje się za nazwą Royal Beans? Jeśli ziarno Specialty to kawowe wyżyny, nasze Royal...
Co kryje się za nazwą Royal Beans? Jeśli ziarno Speciality to kawowe wyżyny, nasze Royal Beans sięgają Himalajów! W tej serii przedstawiamy Wam sam wierzchołek kawowej piramidy, top topów, istne crème de la crème, cenne niczym klejnoty koronne. Anaerobic, Gesha, Nanolot, Lychee - co to znaczy nie po kawowemu? - Royal Beans to asortyment kaw wybranych...
Co kryje się za nazwą Royal Beans? Jeśli ziarno Speciality to kawowe wyżyny, nasze...
Co kryje się za nazwą Royal Beans? Jeśli ziarno Speciality to kawowe wyżyny, nasze Royal Beans sięgają Himalajów! W tej serii przedstawiamy Wam sam wierzchołek kawowej piramidy, top topów, istne crème de la crème, cenne niczym klejnoty koronne. Anaerobic, Gesha, Nanolot, Lychee - co to znaczy nie po kawowemu? - Royal Beans to asortyment kaw wybranych...
Co kryje się za nazwą Royal Beans? Jeśli ziarno Speciality to kawowe wyżyny, nasze...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Panamy, wypalana przez polską palarnię Hard Beans. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku kawy pojawiają się naturalne nuty zbliżone do czarnej porzeczki, jagód, wina i ciemnej czekolady.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Panamy, wypalana przez polską palarnię...
Zestaw degustacyjny kaw i cascary geishy z Savage Coffees, wypalonych w palarni Hard Beans. Daje Ci on możliwość spróbowania aż czterech smaków z Panamy, z oferty Savage Coffees. Różne ziarna, różne obróbki, różne deskryptory - w jednej paczce dla Ciebie! To doskonały sposób na określenie swoich preferencji smakowych. Kawy są palone jasno,...
Zestaw degustacyjny kaw i cascary geishy z Savage Coffees, wypalonych w palarni Hard...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Jemenu, wypalona w warszawskiej palarni HAYB. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do tamaryndowca, moreli i lukrecji.To druga kawa HAYB z serii Competition w tym roku. Wyjątkowy...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Jemenu, wypalona w warszawskiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w warszawskiej palarni HAYB. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do wiśniowych delicji, jagód i Cointreau.To trzecia kawa HAYB z serii Competition w tym roku....
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w warszawskiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w warszawskiej palarni HAYB. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do brzoskwini, melona, i mięty. Słodka i czysta!To piąta kawa HAYB z serii Competition w tym...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w warszawskiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w warszawskiej palarni HAYB. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do banana, anyżu i jabłkowego crumble.To czwarta kawa HAYB z serii Competition w tym roku.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w warszawskiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kostaryki, wypalona w warszawskiej palarni HAYB. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do białej porzeczki, mango oraz konfitury z róży i truskawki.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kostaryki, wypalona w warszawskiej...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kostaryki, wypalona w palarni Heresy przez Wicemistrza Polski Roasting 2020. Palona jasno, przeznaczona do przelewowych metod parzenia lub zalania w kubku. Profil charakteryzujący się intensywną kwiatowością, głęboką owocową słodyczą i kompleksowością.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kostaryki, wypalona w palarni Heresy...