Orkisz to starożytna odmiana pszenicy, ceniona za swoją łatwą przyswajalność.
Orkisz to starożytna odmiana pszenicy, ceniona za swoją łatwą przyswajalność.
Sucha mieszanka bezglutenowaChleb rustykalnyDodatkowo potrzebne: 475 ml wody, 20 ml oleju, 13 g świeżych drożdży lub 5 g suchych drożdży.
Sucha mieszanka bezglutenowaChleb rustykalnyDodatkowo potrzebne: 475 ml wody, 20 ml...
Sucha mieszanka bezglutenowaChleb z błonnikiem lnianymDodatkowo potrzebne: 475 ml wody, 20 ml oleju, 15 g świeżych drożdży lub 5 g suchych drożdży.
Sucha mieszanka bezglutenowaChleb z błonnikiem lnianymDodatkowo potrzebne: 475 ml wody,...
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami owocowymi, wiórkami kokosowymi,orzechami, sezamem, masłem czy olejem tłoczonym na zimno, możemy serwować kaszkę na wiele sposobów wedle własnego gustu i uznania.
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami...
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami owocowymi, wiórkami kokosowymi,orzechami, sezamem, masłem czy olejem tłoczonym na zimno, możemy serwować kaszkę na wiele sposobów wedle własnego gustu i uznania.
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami...
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami owocowymi, wiórkami kokosowymi,orzechami, sezamem, masłem czy olejem tłoczonym na zimno, możemy serwować kaszkę na wiele sposobów wedle własnego gustu i uznania.
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami...
Kaszki zbożowe Nominal BIO są idealnym uzupełnieniem jadłospisu dla osób w każdej grupie wiekowej.
Kaszki zbożowe Nominal BIO są idealnym uzupełnieniem jadłospisu dla osób w każdej...
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami owocowymi, wiórkami kokosowymi,orzechami, sezamem, masłem czy olejem tłoczonym na zimno, możemy serwować kaszkę na wiele sposobów wedle własnego gustu i uznania.
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami...
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami owocowymi, wiórkami kokosowymi,orzechami, sezamem, masłem czy olejem tłoczonym na zimno, możemy serwować kaszkę na wiele sposobów wedle własnego gustu i uznania.
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami...
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami owocowymi, wiórkami kokosowymi,orzechami, sezamem, masłem czy olejem tłoczonym na zimno, możemy serwować kaszkę na wiele sposobów wedle własnego gustu i uznania.
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami...
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami owocowymi, wiórkami kokosowymi,orzechami, sezamem, masłem czy olejem tłoczonym na zimno, możemy serwować kaszkę na wiele sposobów wedle własnego gustu i uznania.
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami...
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami owocowymi, wiórkami kokosowymi,orzechami, sezamem, masłem czy olejem tłoczonym na zimno, możemy serwować kaszkę na wiele sposobów wedle własnego gustu i uznania.
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami...
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami owocowymi, wiórkami kokosowymi,orzechami, sezamem, masłem czy olejem tłoczonym na zimno, możemy serwować kaszkę na wiele sposobów wedle własnego gustu i uznania.
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami...
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami owocowymi, wiórkami kokosowymi,orzechami, sezamem, masłem czy olejem tłoczonym na zimno, możemy serwować kaszkę na wiele sposobów wedle własnego gustu i uznania.
Kaszkę możemy doprawić: syropem klonowym, cukrem trzcinowym, dżemem, marmoladą, muslami...