12337
Nie ma punktów za ten produkt, ponieważ już jest na niego promocja.
Nazwa | Czas dostawy | Cena |
---|---|---|
Odbiór osobisty po przedpłacie | do 24h | Za darmo! |
Odbiór osobisty pobranie | do 24h | Za darmo! |
POCZTA POLSKA KURIER POCZTEX48 | do 48h | Za darmo! |
POCZTA POLSKA / STACJA ORLEN ODBIÓR W PUNKCIE | do 48h | Za darmo! |
PACZKOMATY INPOST 24/7 | do 48h | Za darmo! |
PACZKA W RUCHU | do 72h | Za darmo! |
POCZTA POLSKA KURIER POCZTEX48 (pobranie) | do 48h | Za darmo! |
Zakwaska IMU-JOGURT polecana jest:
+ przy częstych infekcjach i przeziębieniach
+ dla dzieci już od 6 miesiąca życia
+ dla dorosłych i seniorów w diecie codziennej
Wzmocniona flora probiotyczna
Zakwaska Imu-Jogurt to starter do domowego przygotowania jogurtu zawierający probiotyczne szczepy kultur bakterii m.in. przebadane klinicznie Bifidobacterium Lactis Bl-04™ oraz Lactobacillus acidophilus NCFM. Ze względu na swoje właściwości szczepy te są częstym składnikiem produktów osłonowych stosowanych w trakcie i po antybiotykoterapii, przyjmowanych od pierwszego dnia zażywania leków. Domowy jogurt uzyskany z Zakwaski cechuje się maksymalną świeżością. Warto wprowadzić go do diety codziennej zarówno dzieci (od 6 miesiąca życia), młodzieży jak i dorosłych.
Bez zbędnych dodatków
Dzięki właściwym proporcjom żywych kultur bakterii uzyskany jogurt stanowi doskonały posiłek wolny od wszelkich dodanych cukrów (zawiera tylko naturalnie występujące cukry) oraz innych zbędnych dodatków np. mleka w proszku. Jogurt zawiera naturalnie w nim występujące i dobrze przyswajalne składniki odżywcze. Warto pamiętać, że dokładna wartość odżywcza jogurtu uzyskanego domowo zależy od mleka, którego użyjemy do jego przygotowania. Polecamy mleko o zawartości tłuszczu 3,2 proc, które zapewni lepszą przyswajalność witamin od mleka odtłuszczonego, przy niewielkim wzroście ilości kalorii.
SKŁADNIKI
(liofilizowane szczepy bakterii): Bifidobacterium lactis BI-04-SD5219, Bifidobacterium lactis BI-07-SD5220, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus NCFM-700396, Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus.
masa netto: 1 fiolki = 0,5 g.
Ilość bakterii w 1g:
Bakterie kwasu mlekowego ok. 1 mld
INFORMACJA ALERGENNA
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta: Ukraina
MAKARON KONJAC SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 385 g - BETTER THAN FOODS
HERBATKA NA ODPORNOŚĆ (IMMUNE SUPPORT) BIO (17 x 2 g) 34 g - YOGI TEA
CHLEB LNIANY SUSZONY Z SŁONECZNIKIEM I LNEM BEZGLUTENOWY BIO 70 g -...
KAWA ZIARNISTA ARABICA 100 % YIRGACHEFFE ETIOPIA FAIR TRADE BIO 250...
DRAŻETKI O SMAKU MIĘTOWYM BEZGLUTENOWE BIO 4 x 15 g - NATU - HIT