NAT_11SIMMIEBN
PROGRAM LOJALNOŚCIOWY:
Kupując teraz ten produkt otrzymasz: 21 pkt.
W Twoim koszyku będziesz miał w sumie: 21 pkt, które możesz wymienić na jeden kupon o wartości: 1,05 zł.
Nazwa | Czas dostawy | Cena |
---|---|---|
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 14:00 | do 3 dni | Za darmo! |
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 16:00 | do 3 dni | 6,15 zł |
PACZKOMATY INPOST 24/7 | do 3 dni | 9,99 zł |
Kurier DPD | do 3 dni | 9,99 zł |
Kurier DPD (pobranie) | do 3 dni | 14,99 zł |
OPIS
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku brownie
Sposób przygotowania:
1. Rozgrzej piekarnik do 170 st. C.
2. Wyłóż foremkę (24 x 24 cm) papierem do pieczenia.
3. Przesyp mieszankę do miski.
4. Dodaj 2 jajka, 80 g rozpuszczonego oleju kokosowego lub masła i 70 ml mleka. Dokładnie wymieszaj.
5. Przelej do przygotowanej formy.
6. Piecz 35 min.
SKŁADNIKI
Mąka migdałowa, cukier kokosowy, czekolada gorzka z erytrytolem*, odtłuszczone kakao w proszku, bezglutenowa mąka owsiana, mąka ryżowa pełnoziarnista, maranta trzcinowa, tapioka, sól himalajska.
*Składniki czekolady: miazga kakaowa 60%, substancja słodząca (erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,03%), masło kakaowe, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), aromat waniliowy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu*:
Wartość energetyczna: 2156 kJ / 515 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 16 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 10 g
Sól: 0,41 g
*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 2 jajek, 80 g bezwonnego oleju kokosowego i 70 ml mleka.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
24,15 zł
17,25 zł
17,56 zł
19,10 zł
19,10 zł
13,05 zł
14,42 zł
11,97 zł
11,97 zł
11,97 zł
11,32 zł
13,05 zł
13,72 zł
13,72 zł
7,92 zł
12,25 zł
12,02 zł
10,42 zł
10,42 zł
9,59 zł
9,59 zł
9,18 zł
8,75 zł
7,15 zł
13,05 zł
13,05 zł
4,01 zł
8,99 zł
4,69 zł
14,50 zł