Filtr produktów
Ładowanie...
BÓB PRAŻONY chiliCiekawą alternatywą dla świeżego bobu może być prażony bób solony. To pyszny i nieoczywisty pomysł na zastąpienie chipsów ziemniaczanych, paluszków i innych niezdrowych przekąsek. Prażony i solony bób to nie tylko smaczny, ale także bardzo pożywny produkt o wysokiej zawartości białka. Na 100 g produktu przypada go aż 23 g.
BÓB PRAŻONY chiliCiekawą alternatywą dla świeżego bobu może być prażony bób solony. To...
BÓB PRAŻONY SOLONYCiekawą alternatywą dla świeżego bobu może być prażony bób solony. To pyszny i nieoczywisty pomysł na zastąpienie chipsów ziemniaczanych, paluszków i innych niezdrowych przekąsek. Prażony i solony bób to nie tylko smaczny, ale także bardzo pożywny produkt o wysokiej zawartości białka. Na 100 g produktu przypada go aż 23 g.
BÓB PRAŻONY SOLONYCiekawą alternatywą dla świeżego bobu może być prażony bób solony. To...
BÓB PRAŻONY SOLONYCiekawą alternatywą dla świeżego bobu może być prażony bób solony. To pyszny i nieoczywisty pomysł na zastąpienie chipsów ziemniaczanych, paluszków i innych niezdrowych przekąsek. Prażony i solony bób to nie tylko smaczny, ale także bardzo pożywny produkt o wysokiej zawartości białka. Na 100 g produktu przypada go aż 23 g.
BÓB PRAŻONY SOLONYCiekawą alternatywą dla świeżego bobu może być prażony bób solony. To...
BÓB PRAŻONY SOLONYCiekawą alternatywą dla świeżego bobu może być prażony bób solony. To pyszny i nieoczywisty pomysł na zastąpienie chipsów ziemniaczanych, paluszków i innych niezdrowych przekąsek. Prażony i solony bób to nie tylko smaczny, ale także bardzo pożywny produkt o wysokiej zawartości białka. Na 100 g produktu przypada go aż 23 g.
BÓB PRAŻONY SOLONYCiekawą alternatywą dla świeżego bobu może być prażony bób solony. To...
Ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i świeżych ziół, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek.
Ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i...
Ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i świeżych ziół, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek.
Ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i...
Jedni znają ją jako cieciorkę, inni jako ciecierzycę – przedstawicielka nasion roślin strączkowych. Ciecierzyca należy do rodziny bobowatych, najbardziej rozpowszechnionym gatunkiem jest ciecierzyca pospolita (Cicer arietinum L.), znana także jako groch włoski.
Jedni znają ją jako cieciorkę, inni jako ciecierzycę – przedstawicielka nasion roślin...
Jedni znają ją jako cieciorkę, inni jako ciecierzycę – przedstawicielka nasion roślin strączkowych. Ciecierzyca należy do rodziny bobowatych, najbardziej rozpowszechnionym gatunkiem jest ciecierzyca pospolita (Cicer arietinum L.), znana także jako groch włoski.
Jedni znają ją jako cieciorkę, inni jako ciecierzycę – przedstawicielka nasion roślin...
Jedni znają ją jako cieciorkę, inni jako ciecierzycę – przedstawicielka nasion roślin strączkowych. Ciecierzyca należy do rodziny bobowatych, najbardziej rozpowszechnionym gatunkiem jest ciecierzyca pospolita (Cicer arietinum L.), znana także jako groch włoski.
Jedni znają ją jako cieciorkę, inni jako ciecierzycę – przedstawicielka nasion roślin...
Jedni znają ją jako cieciorkę, inni jako ciecierzycę – przedstawicielka nasion roślin strączkowych. Ciecierzyca należy do rodziny bobowatych, najbardziej rozpowszechnionym gatunkiem jest ciecierzyca pospolita (Cicer arietinum L.), znana także jako groch włoski.
Jedni znają ją jako cieciorkę, inni jako ciecierzycę – przedstawicielka nasion roślin...
Fasola Adzuki to roślina strączkowa z gatunku bobowatych, która w naszym kraju jest jeszcze mało popularna. Jej ziarna mają barwę czerwono-brązową, smak jest słodki z delikatną, orzechową nutą. Charakterystyczne czerwone ziarna fasoli Adzuki stanowią popularny składnik w daniach kuchni azjatyckiej.
Fasola Adzuki to roślina strączkowa z gatunku bobowatych, która w naszym kraju jest...