Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku pojawiają się nuty ciemnej czekolady oraz marmolady limonkowej.
Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w...
Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku pojawiają się nuty ciemnej czekolady oraz marmolady limonkowej.
Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kostaryki, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty ananasa, papai i brązowego cukru.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kostaryki, wypalona w irlandzkiej palarni...
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W filiżance można się spodziewać nut moreli, czerwonych jabłek i brązowego cukru.
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty owoców leśnych, miodu oraz herbatników.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej palarni...
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty moreli, gruszki i mlecznej czekolady.
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej...
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty jabłek, toffi oraz lawendy.
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty mandarynki, suszonego jabłka oraz mlecznej czekolady.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty grejpfruta, śliwki i ciemnej czekolady.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty liczi, moreli oraz śliwki. Wyjątkowo złożona, o soczystej kwasowości.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalona w irlandzkiej palarni...
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Indii, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty jeżyny, prażonych migdałów i czarnej herbaty.
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Indii, wypalona w irlandzkiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kenii, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty lemoniady, miodu oraz czarnej porzeczki. Owocowa, orzeźwiająca, o kremowej słodyczy.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kenii, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kenii, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty mandarynki, czarnej porzeczki oraz syropu klonowego.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kenii, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe...
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Laosu, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty truskawki, mango i suszonej śliwki.
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Laosu, wypalona w irlandzkiej palarni...
Mieszanka kaw ziarnistych jakości speciality pochodzących z Salwadoru i Nikaragui, wypalanych w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Kawa palona w średnim stopniu, przeznaczona do espresso, sprawdzi się zatem w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. Dominuje w niej słodycz czekolady i orzechów. Gładka i gęsta!
Mieszanka kaw ziarnistych jakości speciality pochodzących z Salwadoru i Nikaragui,...
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Nikaragui, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Kawa palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W naparze wyczuwalne są nuty leśnego miodu, wiśni oraz orzecha włoskiego.
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Nikaragui, wypalona w irlandzkiej...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Nikaragui, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty zielonego jabłka, toffi oraz białego winogrona.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Nikaragui, wypalona w irlandzkiej palarni...
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Tajlandii, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty dżemu malinowego, melasy i czekolady.
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Tajlandii, wypalona w irlandzkiej...