Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości speciality z Kolumbii, wypalana w berlińskiej Bonanza Coffee. Średnio palona, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa oraz innych alternatywnych metod parzenia, jak i do Espresso. W kawie wyczuwalne są nuty miodu, śliwki i gruszki.
Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości speciality z Kolumbii, wypalana w berlińskiej...
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Kostaryki, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty dżemu malinowego, fasoli tonka oraz limonki.
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Kostaryki, wypalona w niemieckiej...
Cenisz sobie w kawie jej głęboki i intensywny aromat? Sięgnij po Bonanza Ethiopia Sasaba Natural, która pochodzi z górskich obszarów Etiopii. To właśnie stamtąd szlachetne ziarna kawy trafiają prosto do Bonanza Coffee Roasters – położonej niedaleko Berlina palarni. To właśnie tam w 2006 r. powstała jedna z najsłynniejszych na chwile obecną,...
Cenisz sobie w kawie jej głęboki i intensywny aromat? Sięgnij po Bonanza Ethiopia...
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Etiopii, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty pomelo, nektarynki i czarnej herbaty.
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Etiopii, wypalona w niemieckiej palarni...
Kawa ziarnista jakości speciality z Hondurasu, wypalana w berlińskiej Bonanza Coffee. Średnio palona, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa oraz innych alternatywnych metod parzenia, jak i espresso. W kawie wyczuwalne są nuty brązowego cukru, orzechów makadamia oraz daktyli.
Kawa ziarnista jakości speciality z Hondurasu, wypalana w berlińskiej Bonanza Coffee....
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Indonezji, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty cukierków malinowych, persymony i śmietanki kremówki.
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Indonezji, wypalona w niemieckiej...
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Indonezji, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty mlecznej czekolady, orzechów macadamia oraz guawy.
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Indonezji, wypalona w niemieckiej...
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Peru, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty rumianku, duszonego rabarbaru i moreli.
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Peru, wypalona w niemieckiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w berlińskiej palarni Field Coffee. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. Jest słodka, o czystym, zbalansowanym smaku.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w berlińskiej palarni...
Blend kaw ziarnistych jakości specialty pochodzących z Etiopii i Salwadoru, wypalona w berlińskiej palarni Field Coffee. Palona w średnim stopniu, przeznaczona do espresso - doskonale sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W smaku wyczuwalne są owocowe nuty.
Blend kaw ziarnistych jakości specialty pochodzących z Etiopii i Salwadoru, wypalona w...
Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w berlińskiej palarni Field Coffee. Średnio palona, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia, jak i pod espresso. Słodka, o delikatnej kwasowości.
Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w berlińskiej palarni Field Coffee. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W jej smaku wyczuwalne są słodkie i owocowe nuty.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w berlińskiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w berlińskiej palarni Field Coffee. Palona w ciemnym stopniu, przeznaczona do espresso - doskonale sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W smaku słodka, intensywna i syropowa.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w berlińskiej palarni...
Blend kaw ziarnistych jakości specialty pochodzących z Kolumbii i Salwadoru, wypalona w berlińskiej palarni Field Coffee. Palona w średnim stopniu, przeznaczona do espresso - doskonale sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W smaku wyczuwalne są słodkie nuty, jest gładka i zbalansowana, doskonała jako codzienna kawa.
Blend kaw ziarnistych jakości specialty pochodzących z Kolumbii i Salwadoru, wypalona w...
Kawa ziarnista jakości specialty z Brazylii, wypalana w berlińskiej palarni Five Elephant. Średnio palona, idealna do ekspresu ciśnieniowego oraz kawiarki. W jej smaku wyczuwalne są nuty orzechów brazylijskich, śliwek oraz śmietanki.
Kawa ziarnista jakości specialty z Brazylii, wypalana w berlińskiej palarni Five...
Kawa ziarnista jakości specialty z Brazylii, wypalana w berlińskiej palarni Five Elephant. Średnio palona, idealna do ekspresu ciśnieniowego oraz kawiarki. W jej smaku wyczuwalne są nuty herbatników, żółtej śliwki oraz czerwonej porzeczki.
Kawa ziarnista jakości specialty z Brazylii, wypalana w berlińskiej palarni Five...
Kawa ziarnista jakości specialty z Brazylii, wypalona w berlińskiej palarni Five Elephant. Jasno palona, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W jej smaku można wyczuć naturalne nuty przypominające kokosa, gruszkę i herbatę oolong.
Kawa ziarnista jakości specialty z Brazylii, wypalona w berlińskiej palarni Five...
Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w berlińskiej palarni Five Elephant. Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. Dobrze zbalansowana pod kątem nut słodkich i owocowych. Wyczuwalny łagodny smak jabłek, orzechów laskowych i białych winogron.
Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w berlińskiej palarni Five Elephant. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W jej smaku można odnaleźć nuty dżemu truskawkowego, herbaty oolong i orzechów laskowych.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w berlińskiej palarni...
Kawa ziarnista jakości specialty z Salwadoru, wypalona w berlińskiej palarni Five Elephant. Jasno palona, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. Charakteryzuje się złożonym smakiem przypominającym sok z czerwonych winogron, kwiaty czarnego bzu oraz wanilię.
Kawa ziarnista jakości specialty z Salwadoru, wypalona w berlińskiej palarni Five...
Kawa ziarnista jakości specialty z Salwadoru, wypalona w berlińskiej palarni Five Elephant. Jasno palona, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. Charakteryzuje się złożonym smakiem przypominającym sok z czerwonych winogron, kwiaty czarnego bzu oraz wanilię.
Kawa ziarnista jakości specialty z Salwadoru, wypalona w berlińskiej palarni Five...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalona przez berlińską palarnię Five Elephant. Średnio palona, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia, jak i pod espresso. W smaku wyczuwalne są nuty marmolady pomarańczowej, karmelu oraz herbaty z hibiskusa.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalona przez berlińską...
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Gwatemali, wypalona przez berlińską palarnię Five Elephant. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku wyczuwalne są nuty gruszki, cukierków pomarańczowych oraz prażonego kokosa.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Gwatemali, wypalona przez berlińską...
Mieszanka kaw ziarnistych jakości speciality wypalona w berlińskiej palarni Five Elephant. Palona w średnim stopniu, przeznaczona do espresso - sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W smaku wyczuwalne są nuty czekolady, orzechów oraz karmelu, z niską kwasowością.House Blend to z założenia kawa o klasycznym smaku, która jest...
Mieszanka kaw ziarnistych jakości speciality wypalona w berlińskiej palarni Five...