x
POPRAWNIE DODANO PRODUKT DO KOSZYKA
Masz 0 produktów Masz 1 produkt ( ) w koszyku.

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g (PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO))
PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO)

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g Zobacz większe
Producent: PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO)
Dystrybutor: Naturamed

    NAT_11SIMMIECO

    PROGRAM LOJALNOŚCIOWY:
    Kupując teraz ten produkt otrzymasz: 15 pkt.
    W Twoim koszyku będziesz miał w sumie: 15 pkt, które możesz wymienić na jeden kupon o wartości: 0,75 zł.


    Dostawa już od 9,99 zł
    Sprawdź koszt wysyłki

    Wysyłka

    NazwaCzas dostawyCena
    Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 14:00 do 3 dni Za darmo!
    Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 16:00 do 3 dni 6,15 zł
    PACZKOMATY INPOST 24/7 do 3 dni 9,99 zł
    Kurier DPD do 3 dni 9,99 zł
    Kurier DPD (pobranie) do 3 dni 14,99 zł
    CZYTAJ WIĘCEJ >>


    15,81 zł brutto

    oszczędzasz

    oszczędzasz

    Dostępny w magazynie

    30 dni na zwrot produktu bez podania przyczyny

    EAN: 5902837811130

    DOSTĘPNA ILOŚĆ W HURTOWNI: 7 szt


    OPIS
    Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi

    SKŁADNIKI
    Mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, orzechy włoskie 13%, mąka teff, płatki teff, siemię lniane brązowe, pestki słonecznika, nasiona chia, łuska babki jajowatej, sól.

    Produkt bezglutenowy. Produkt zawiera alergeny: orzechy.

    Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu:
    wartość energetyczna: 1528 kJ / 365 kcal
    Tłuszcz: 17 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
    Węglowodany: 39 g
    w tym cukry: 2,1 g
    Błonnik: 17 g
    Białko: 12 g
    Sól: 1,7 g

    SPOSÓB UŻYCIA
    Sposób przygotowania:
    1. Nagrzej piekarnik do 190°C.
    2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym.
    3. Wsyp mieszankę do miski.
    4. Dokładnie mieszając dolej 500 ml mocno gazowanej wody.
    5. Wymieszane ciasto przelej do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.
    6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.

    PRZECHOWYWANIE
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

    Napisz opinię

    PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g (PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO))

    PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g (PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO))

    Napisz opinię

    PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g (PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO))

    PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g (PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO))

    Napisz opinię

    ZAPYTAJ O:

    PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g (PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO))

    PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g (PIĘĆ PRZEMIAN (SIMPATIKO))

    30 other products in the same category: