NAT_11SIMMIEDP
PROGRAM LOJALNOŚCIOWY:
Kupując teraz ten produkt otrzymasz: 10 pkt.
W Twoim koszyku będziesz miał w sumie: 10 pkt, które możesz wymienić na jeden kupon o wartości: 0,50 zł.
Nazwa | Czas dostawy | Cena |
---|---|---|
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 14:00 | do 3 dni | Za darmo! |
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 16:00 | do 3 dni | 6,15 zł |
PACZKOMATY INPOST 24/7 | do 3 dni | 9,99 zł |
Kurier DPD | do 3 dni | 9,99 zł |
Kurier DPD (pobranie) | do 3 dni | 14,99 zł |
OPIS
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku pizzy
Sposób przygotowania:
1. Przesyp mieszankę do miski.
2. Do 200 ml ciepłej, przegotowanej wody dodaj 2 łyżki oliwy i 1 łyżeczkę miodu i przelej do miski.
3. Mieszaj łyżką, a następnie zagnieć rękami.
4. Przykryj ściereczką i odstaw w ciepłe miejsce do wyrośnięcia na 1 godz. (można do piekarnika 30-40 st.C).
5. Ponownie zagnieć ciasto i na papierze do pieczenia rozwałkuj na cienki placek.
6. Rozgrzej piekarnik do 250-300 st.C.
7. Ciasto przenieś na blachę, nałóż sos.
8. Piecz 17-20 min. w zależności od stopnia nagrzania piekarnika (im wyższa temperatura tym krótszy czas pieczenia). 3 minuty przed końcem posyp serem i ułóż ulubione dodatki.
SKŁADNIKI
Mąka ryżowa, maranta trzcinowa, łuska babki jajowatej, drożdże, sól himalajska.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu*:
wartość energetyczna: 1372 kJ / 328 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1, g
Węglowodany: 61 g
w tym cukry: 3,3 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 3,7 g
Sól: 1,4 g
*wartość odżywcza wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 200 ml wody, 2 łyżek (20 g) oliwy i 1 łyżeczki (12 g) miodu.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
24,15 zł
17,25 zł
17,56 zł
19,10 zł
19,10 zł
13,05 zł
14,42 zł
11,97 zł
11,97 zł
11,97 zł
11,32 zł
13,05 zł
13,72 zł
13,72 zł
7,92 zł
12,25 zł
12,02 zł
10,42 zł
10,42 zł
9,59 zł
9,59 zł
9,18 zł
8,75 zł
7,15 zł
13,05 zł
13,05 zł
4,01 zł
8,99 zł
4,69 zł
14,50 zł