NAT_11SIMMIENC
PROGRAM LOJALNOŚCIOWY:
Kupując teraz ten produkt otrzymasz: 15 pkt.
W Twoim koszyku będziesz miał w sumie: 15 pkt, które możesz wymienić na jeden kupon o wartości: 0,75 zł.
Nazwa | Czas dostawy | Cena |
---|---|---|
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 14:00 | do 3 dni | Za darmo! |
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 16:00 | do 3 dni | 6,15 zł |
PACZKOMATY INPOST 24/7 | do 3 dni | 9,99 zł |
Kurier DPD | do 3 dni | 9,99 zł |
Kurier DPD (pobranie) | do 3 dni | 14,99 zł |
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku ciastek maślanych KETO
SKŁADNIKI
Składniki: mąka migdałowa, erytrytol (substancja słodząca), mąka kokosowa, inulina, cynamon cejloński, sól kłodawska.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu*:
wartość energetyczna: 2202 kJ / 526 kcal
Tłuszcz: 40 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 24 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 9 g
Białko: 11 g
Sól: 0,3 g
*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 100 g masła.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Przesyp mieszankę do miski.
2. Dodaj 1 jajko i 100 g roztopionego, przestudzonego masła.
3. Mieszaj łyżką, a następnie zagnieć rękami.
4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Ciastka można też formować w rękach.
5. Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
6. Piecz przez 12-15 minut w temperaturze 180°C.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
40,28 zł
24,15 zł
17,25 zł
17,56 zł
19,10 zł
19,10 zł
13,05 zł
14,42 zł
11,97 zł
11,97 zł
11,97 zł
11,32 zł
13,05 zł
13,72 zł
13,72 zł
7,92 zł
12,25 zł
12,02 zł
10,42 zł
10,42 zł
9,59 zł
9,59 zł
9,18 zł
8,75 zł
7,15 zł
13,05 zł
13,05 zł
4,01 zł
8,99 zł
4,69 zł