x
POPRAWNIE DODANO PRODUKT DO KOSZYKA
Masz 0 produktów Masz 1 produkt ( ) w koszyku.

DESER MANGO PANNA COTTA W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 38 g - BIOVEGAN

DESER MANGO PANNA COTTA W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 38 g - BIOVEGAN Zobacz większe
Producent:
Dystrybutor: BioPlanet
  • Certyfikat bio
  • Bez glutenu (deklaracja)
  • Bez glutenu (w składnikach)
  • Wegetariański
  • Wegański

BP_30807

PROGRAM LOJALNOŚCIOWY:
Kupując teraz ten produkt otrzymasz: 3 pkt.
W Twoim koszyku będziesz miał w sumie: 3 pkt, które możesz wymienić na jeden kupon o wartości: 0,15 zł.


Dostawa już od 9,99 zł
Sprawdź koszt wysyłki

Wysyłka

NazwaCzas dostawyCena
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 14:00 do 3 dni Za darmo!
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 16:00 do 3 dni 6,15 zł
PACZKOMATY INPOST 24/7 do 3 dni 9,99 zł
Kurier DPD do 3 dni 9,99 zł
Kurier DPD (pobranie) do 3 dni 14,99 zł
CZYTAJ WIĘCEJ >>


3,15 zł brutto

oszczędzasz

oszczędzasz

Produkt chwilowo niedostępny

30 dni na zwrot produktu bez podania przyczyny

EAN: 4005394200254


SKŁADNIKI
nierafinowany cukier trzcinowy*, liofilizowane mango w proszku* 31 %, skrobia z tapioki*, substancja żelująca: agar*; sok z cytryny w proszku*, żywność barwiąca: kurkuma*, marchew w proszku*; sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Mieszanka w proszku - baza do tworzenia tradycyjnego deseru Panna Cotta; która pozwala na szybkie i proste przygotowanie tradycyjnego deseru.
Opakowanie wystarcza na 4 porcje po 105 g.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po przygotowaniu z napojem kokosowym
Wartość energetyczna: 804 kJ/194 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 9,1 g
w tym cukry: 7,6 g
Błonnik: 0,6 g
Białko: 1,7 g
Sól: 0,03 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do przygotowania deseru potrzeba: 1 puszka napoju kokosowego (400 ml)
ALTERNATYWA: 200 ml wegańskiego kremu do gotowania z 200 ml napoju roślinnego
lub
200 ml śmietanki z 200 ml mleka.

1. Wsyp zawartość torebki do rondelka z napojem kokosowym i dobrze wymieszaj.
2. Doprowadź do wrzenia i gotuj przez minutę, mieszając.
3. Umieść panna cottę w czterech wypłukanych zimną wodą foremkach i wstaw do lodówki na conajmniej 3 godziny.
Wskazówka: Poluzuj brzegi panna cotty nożem i przełóż na talerz. Udekoruj świeżym mango i odrobiną napoju kokosowego.

UWAGA
Konsystencja zmienia się w zależności od rodzaju napoju kokosowego, kremu do gotowania i napoju roślinnego.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.

PRODUCENT - NAZWA I ADRES
Biovegan GmbHBiovegan-Allee 156579 Bonefeld"

Napisz opinię

DESER MANGO PANNA COTTA W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 38 g - BIOVEGAN

DESER MANGO PANNA COTTA W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 38 g - BIOVEGAN

Napisz opinię

DESER MANGO PANNA COTTA W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 38 g - BIOVEGAN

DESER MANGO PANNA COTTA W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 38 g - BIOVEGAN

Napisz opinię

ZAPYTAJ O:

DESER MANGO PANNA COTTA W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 38 g - BIOVEGAN

DESER MANGO PANNA COTTA W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 38 g - BIOVEGAN

30 other products in the same category: