x
POPRAWNIE DODANO PRODUKT DO KOSZYKA
Masz 0 produktów Masz 1 produkt ( ) w koszyku.

MĄKA Z LNU BRĄZOWA PEŁNOTŁUSTA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BIO QLINAR (BIO QLINAR )
BIO QLINAR

MĄKA LNIANA BRĄZOWA PEŁNOTŁUSTA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BIO QLINAR (BIO QLINAR ) Zobacz większe
Producent: BIO QLINAR
Dystrybutor: BioPlanet
  • Certyfikat bio
  • Bez glutenu (deklaracja)
  • Bez glutenu (w składnikach)
  • Wegetariański
  • Wegański

BP_34833

PROGRAM LOJALNOŚCIOWY:
Kupując teraz ten produkt otrzymasz: 15 pkt.
W Twoim koszyku będziesz miał w sumie: 15 pkt, które możesz wymienić na jeden kupon o wartości: 0,75 zł.


Dostawa już od 9,99 zł
Sprawdź koszt wysyłki

Wysyłka

NazwaCzas dostawyCena
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 14:00 do 3 dni Za darmo!
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 16:00 do 3 dni 6,15 zł
PACZKOMATY INPOST 24/7 do 3 dni 9,99 zł
Kurier DPD do 3 dni 9,99 zł
Kurier DPD (pobranie) do 3 dni 14,99 zł
CZYTAJ WIĘCEJ >>


15,89 zł brutto

oszczędzasz

oszczędzasz

Dostępny w magazynie

30 dni na zwrot produktu bez podania przyczyny

EAN: 5908288974240

DOSTĘPNA ILOŚĆ W HURTOWNI: 168 szt


SKŁADNIKI
prażone, mielone nasiona lnu brązowego*. (*ertyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Może służyć jako dodatek do pieczenia chleba, ciastek, naleśników, panierka do drobiu, RYB i warzyw.
Produkt o niskej zawartości węglowodanów. Idealny składnik diety keto.

Przepis na chleb podróżnika:
Składniki: 400 g mąki lnianej pełnotłustej bioQlinar; 50 g mąki łubinowej bioQlinar; 20 g błonnika gryczanego bioQlinar; 350 g wody, 10 g soli

Sposób wykonania:
1. Suche składniki odważ i umieść w sporej misce. Wymieszaj
2. Zalej wodą i zagnieć ciasto. Ciasto musi być kleiste, ale nie rzadkie. A gdy będzie zbyt twarde dodaj jeszcze odrobinę wody
3. Gdy już zagnieciesz ciasto w plastyczną kulę i chwilę wyrobisz, rozwałkuj je na prostokątny placek o grubości ok. 12 mm. Pokrój placek na prostokąciki (krakersy), a w każdym zrób nakłucie widelcem
4. Rozłóż na blaszkę wyłożoną papierem i upiecz po 20 minut z każdej strony w temperaturze 200°C. Jeśli "krakersy" nadal są miękkie, zmniejsz temperaturę do 60°C i piecz kolejne 40 minut

Gdy wybierasz się na wakacje, na wędrówkę, pod namiot, na żagle lub kamperem "krakersy" będą doskonałym dodatkiem do Twoich dań. Rozgotowane w MLEKU z dodatkiem bakalii i owoców dadzą pożywne śniadanie, pokruszone i wrzucone do zupy - zagęszczą ją.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2269 kJ/549 kcal
Tłuszcz: 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g
Węglowodany: 0,9 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 25 g
Białko: 18,6 g
Sól: 0,14 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

PRODUCENT - NAZWA I ADRES
ML-TECH Sp. z o.o., GRĄDY-WONIECKO 79/315, 18-312 RUTKI-KOSSAKI

Napisz opinię

MĄKA Z LNU BRĄZOWA PEŁNOTŁUSTA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BIO QLINAR (BIO QLINAR )

MĄKA Z LNU BRĄZOWA PEŁNOTŁUSTA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BIO QLINAR (BIO QLINAR )

Napisz opinię

MĄKA Z LNU BRĄZOWA PEŁNOTŁUSTA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BIO QLINAR (BIO QLINAR )

MĄKA Z LNU BRĄZOWA PEŁNOTŁUSTA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BIO QLINAR (BIO QLINAR )

Napisz opinię

ZAPYTAJ O:

MĄKA Z LNU BRĄZOWA PEŁNOTŁUSTA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BIO QLINAR (BIO QLINAR )

MĄKA Z LNU BRĄZOWA PEŁNOTŁUSTA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BIO QLINAR (BIO QLINAR )

30 other products in the same category: