NAT_11SIMMIECK7
PROGRAM LOJALNOŚCIOWY:
Kupując teraz ten produkt otrzymasz: 18 pkt.
W Twoim koszyku będziesz miał w sumie: 18 pkt, które możesz wymienić na jeden kupon o wartości: 0,90 zł.
Nazwa | Czas dostawy | Cena |
---|---|---|
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 14:00 | do 3 dni | Za darmo! |
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 16:00 | do 3 dni | 6,15 zł |
PACZKOMATY INPOST 24/7 | do 3 dni | 9,99 zł |
Kurier DPD | do 3 dni | 9,99 zł |
Kurier DPD (pobranie) | do 3 dni | 14,99 zł |
OPIS
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi
Sposób przygotowania:
1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
2. Wsyp mieszankę do miski.
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
5. Wsadź do piekarnika na 80 min.
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.
SKŁADNIKI
Mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól.
Produkt bezglutenowy. Produkt zawiera alergeny: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu:
wartość energetyczna: 1403 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 17 g
Białko: 14 g
Sól: 1,65 g
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
24,15 zł
17,25 zł
17,56 zł
19,10 zł
19,10 zł
13,05 zł
14,42 zł
11,97 zł
11,97 zł
11,97 zł
11,32 zł
13,05 zł
13,72 zł
13,72 zł
7,92 zł
12,25 zł
12,02 zł
10,42 zł
10,42 zł
9,59 zł
9,59 zł
9,18 zł
8,75 zł
7,15 zł
13,05 zł
13,05 zł
4,01 zł
8,99 zł
4,69 zł
14,50 zł