NAT_11SIMMIEBK
PROGRAM LOJALNOŚCIOWY:
Kupując teraz ten produkt otrzymasz: 17 pkt.
W Twoim koszyku będziesz miał w sumie: 17 pkt, które możesz wymienić na jeden kupon o wartości: 0,85 zł.
Nazwa | Czas dostawy | Cena |
---|---|---|
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 14:00 | do 3 dni | Za darmo! |
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 16:00 | do 3 dni | 6,15 zł |
PACZKOMATY INPOST 24/7 | do 3 dni | 9,99 zł |
Kurier DPD | do 3 dni | 9,99 zł |
Kurier DPD (pobranie) | do 3 dni | 14,99 zł |
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku KETO bułek
Sposób przygotowania:
1. Zawartość torebki wsyp do miski.
2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej (max.40°C) wody.
3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30-40°C) na ok. 60 min. do wyrośnięcia.
4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach.
5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową.
6. Wsadź do piekarnika.
7. Nastaw 180°C i piecz przez 60 min.
8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.
SKŁADNIKI
mąka migdałowa, mąka kokosowa, łuska babki jajowatej, inulina, sól, drożdże.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1341 kJ / 324 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 9,5 g
w tym cukry: 3,9 g
Białko: 10 g
Błonnik: 13 g
Sól: 2,3 g
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
24,15 zł
17,25 zł
17,56 zł
19,10 zł
19,10 zł
13,05 zł
14,42 zł
11,97 zł
11,97 zł
11,97 zł
11,32 zł
13,05 zł
13,72 zł
13,72 zł
7,92 zł
12,25 zł
12,02 zł
10,42 zł
10,42 zł
9,59 zł
9,59 zł
9,18 zł
8,75 zł
7,15 zł
13,05 zł
13,05 zł
4,01 zł
8,99 zł
4,69 zł
14,50 zł