x
POPRAWNIE DODANO PRODUKT DO KOSZYKA
Masz 0 produktów Masz 1 produkt ( ) w koszyku.

MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK PROTEINOWYCH BEZGLUTENOWA DEMETER BIO 350 g - BAUCK HOF
BAUCK HOF

MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK PROTEINOWYCH BEZGLUTENOWA DEMETER BIO 350 g - BAUCK HOF Zobacz większe
Producent: BAUCK HOF
Dystrybutor: BioPlanet
  • Certyfikat bio
  • Bez glutenu (deklaracja)
  • Bez glutenu (w składnikach)
  • Wegetariański
  • Wegański

BP_31935

PROGRAM LOJALNOŚCIOWY:
Kupując teraz ten produkt otrzymasz: 14 pkt.
W Twoim koszyku będziesz miał w sumie: 14 pkt, które możesz wymienić na jeden kupon o wartości: 0,70 zł.


Dostawa już od 9,99 zł
Sprawdź koszt wysyłki

Wysyłka

NazwaCzas dostawyCena
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 14:00 do 3 dni Za darmo!
Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 16:00 do 3 dni 6,15 zł
PACZKOMATY INPOST 24/7 do 3 dni 9,99 zł
Kurier DPD do 3 dni 9,99 zł
Kurier DPD (pobranie) do 3 dni 14,99 zł
CZYTAJ WIĘCEJ >>


14,87 zł brutto

oszczędzasz

oszczędzasz

Produkt chwilowo niedostępny

30 dni na zwrot produktu bez podania przyczyny

EAN: 4015637015323


SKŁADNIKI
otręby OWSIANE bezglutenowe**, pełnoziarniste płatki OWSIANE bezglutenowe**, SEZAM**, mielone siemię lniane**, mielone pestki dyni*, płatki SOJOWE* 7 %, pestki słonecznika**, mielone łuski psyllium*, quinoa ekspandowana*, chia* - nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 3 %, sól kamienna. (*certyfikowany składnik ekologiczny, **składniki z rolnictwa biodynamicznego)

OPIS
Mieszanka do wypieku proteinowych bułek bezglutenowych. Opakowanie starcza na 8 bułek.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Potrzebujesz: 350 g mieszanki do bułek, 350 ml wody (gorącej), 250 g chudego twarogu
1. Nagrzać piekarnik do temperatury 200 stopni Celsjusza z funkcją grzania góra - dół.
2. Wymieszać twaróg z gorącą wodą, aż twaróg się rozpuści.
3. Mieszankę na bułki wymieszać z mieszanką twarogu i wody. Pozostaw ciasto do napęcznienia przez 5 minut.
4. Zwilżonymi dłońmi podzielić ciasto na osiem równych kawałków, uformować kulki i ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Spłaszcz kawałki ciasta tak, aby miały około 2 cm wysokości.
5. Umieścić bułki (bez czasu na wyrastanie) na średnim poziomie w nagrzanym piekarniku.
6. Wyjąć z piekarnika po około 35 minutach i pozostawić do ostygnięcia.

Wskazówka: Nadaje się do zamrażania. Bułki dobrze komponują się również z wegańską alternatywą twarogu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g suchej mieszanki
Wartość energetyczna: 1812 kJ/435 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 17 g
Białko: 20 g
Sól: 2,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, GORCZYCĘ i łubin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

PRODUCENT - NAZWA I ADRES
BAUCK GMBH, DUHENWEITZ 4, 29571 ROSCHE

Napisz opinię

MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK PROTEINOWYCH BEZGLUTENOWA DEMETER BIO 350 g - BAUCK HOF

MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK PROTEINOWYCH BEZGLUTENOWA DEMETER BIO 350 g - BAUCK HOF

Napisz opinię

MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK PROTEINOWYCH BEZGLUTENOWA DEMETER BIO 350 g - BAUCK HOF

MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK PROTEINOWYCH BEZGLUTENOWA DEMETER BIO 350 g - BAUCK HOF

Napisz opinię

ZAPYTAJ O:

MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK PROTEINOWYCH BEZGLUTENOWA DEMETER BIO 350 g - BAUCK HOF

MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK PROTEINOWYCH BEZGLUTENOWA DEMETER BIO 350 g - BAUCK HOF

30 other products in the same category: