x
POPRAWNIE DODANO PRODUKT DO KOSZYKA
Masz 0 produktów Masz 1 produkt ( ) w koszyku.

vEGGs Roślinny Zamiennik Jajek Cultured Foods 102g (Cultured Foods)
Cultured Foods

    STEW_5907222657010

    PROGRAM LOJALNOŚCIOWY:
    Kupując teraz ten produkt otrzymasz: 13 pkt.
    W Twoim koszyku będziesz miał w sumie: 13 pkt, które możesz wymienić na jeden kupon o wartości: 0,65 zł.


    Dostawa już od 9,99 zł
    Sprawdź koszt wysyłki

    Wysyłka

    NazwaCzas dostawyCena
    Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 14:00 do 3 dni Za darmo!
    Odbiór osobisty przedpłata odbiór do 16:00 do 3 dni 6,15 zł
    PACZKOMATY INPOST 24/7 do 3 dni 9,99 zł
    Kurier DPD do 3 dni 9,99 zł
    Kurier DPD (pobranie) do 3 dni 14,99 zł
    CZYTAJ WIĘCEJ >>


    13,85 zł brutto

    oszczędzasz

    oszczędzasz

    Produkt chwilowo niedostępny

    30 dni na zwrot produktu bez podania przyczyny

    EAN: 5907222657010


    vEEGs Roślinny Zamiennik Jajek Cultured Foods, 102g

    vEGGs to 100% roślinny zamiennik jajek do pieczenia i gotowania wyprodukowany wyłącznie z naturalnych składników. Ten prosty i intuicyjny w użyciu substytut jajka może być używany w każdym daniu, w którym jajko pełni funkcję łącznika. Po prostu wymieszaj proszek vEGGs z wodą i zobacz, jak w ciągu 3 minut zamieni się wegejajko. vEGGs są łatwe w użyciu, nie muszą być przechowywane w lodówce i są bardzo opłacalne – jedno opakowanie to równowartość 32 jajek kurzych. vEGGs to produkt idealny dla wegan, nie-wegan i osób z alergiami.

    • 100% naturalne składniki
    • Zrobisz całe jajko* lub żółtko
    • Opłacalne: jedno opakowanie to odpowienik 32 jajek lub żółtek
    • Szybkie i intuicyjne w użyciu: jedna miarka = 1 jajko / żółtko
    • Doskonałe do: ciast, naleśników, placków, leniwych, panierek, deserów, budyniu itp.
    • Wegańskie, bez składników pochodzenia zwierzęcego
    • Bez sztucznych składników, GMO, glutenu i innych alergenów
    • Biodegradowalne opakowanie
    • Bez konieczności przechowywania w lodówce, długa data przydatności

    *Uwaga: produkt nie jest przeznaczony do spożywania samodzielnie, w postaci jajecznicy lub omletu, lub też jako główny składnik dań typu quiche lub frittata. Dla tego typu dań polecamy drugi produkt z linii vEGGs: vEGGs Omelette.

    Składniki:
    tapioka (skrobia z manioku), mąka ziemniaczana, łuska babki jajowatej, inulina (błonnik z cykorii), substancja zagęszczająca: guma guar*, czarna sól himalajska Kala Namak**, barwnik naturalny: karoteny roślinne.

    *Guma guar jest całkowicie naturalnym wyciągiem z nasion krzewu guar.

    **Sól Kala Namak nadaje produktowi jajecznego zapachu.

    Wartość odżywcza w 100 g:
    Wartość energetyczna 1264kJ/301kcal
    Tłuszcz 1,4g
    w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,3g
    Węglowodany 56g
    w tym cukry 2,3g
    Błonnik 27g
    Białko 2,8g
    Sól 1,9g

    Alergeny:
    Brak informacji

    Sposób przechowywania:
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Producent:
    Cultured Foods Sp. z o.o.
    ul. Ignacego Mościckiego
    124-110 Puławy

    DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ!

    vEGGs – nie tylko dla wegan i alergików
    Dzięki vEGGs przygotujesz jajeczne dania i wypieki uwielbiane i serwowane na całym świecie, w wersji przyjaznej dla wegan i alergików: jajecznicę, omlet, quiche, frittatę, zapiekankę, naleśniki, brownie, muffinki i wiele innych! vEGGs to jednak niezbędnik w każdej kuchni, ze względu na wygodę stosowania. Mają długi termin przydatności i możesz je po prostu trzymać w szafce, oszczędzając miejsce w lodówce.


    100% natury płynącej z roślin
    W Cultured Foods nie używa się sztucznych dodatków do żywności. Wszystkie produkty w tym vEGGs, stworzone są w 100% z naturalnych składników pochodzenia roślinnego. vEGGs mają tzw. „czystą etykietę”, a ich skład to: tapioka (skrobia z manioku), mąka ziemniaczana, łuska babki jajowatej, inulina (błonnik z cykorii), substancja zagęszczająca: guma guar*, czarna sól himalajska Kala Namak**, barwnik naturalny: karoteny roślinne.


    “Jajka” przyjazne środowisku i zwierzętom

    Używając vEGGs do dań jajecznych, pieczenia i gotowania, oddziałujesz korzystnie na naszą planetę i nie krzywdzisz zwierząt. Produkcja vEGGs zużywa mniej energii i wody niż produkcja jaj kurzych i powoduje mniejsze zanieczyszenie. W procesie produkcji vEGGs nie cierpi żadne zwierzę.


    W grochu siła!

    Groch to bazowy składnik vEGGs Omelette, który zapewnia mu odpowiednią konsystencję i wzbogaca w dobrze przyswajalne białko i korzystny błonnik. Dlaczego jeszcze kochamy groch? Groch ma niski ślad węglowy, a przy jego uprawie zużywa się mniej wody niż przy uprawie soi czy białka pochodzenia zwierzęcego. Groch odgrywa także ważną rolę w nawożeniu gleby i jest
    stosowany w uprawach ekologicznych.

    Napisz opinię

    vEGGs Roślinny Zamiennik Jajek Cultured Foods 102g (Cultured Foods)

    vEGGs Roślinny Zamiennik Jajek Cultured Foods 102g (Cultured Foods)

    Napisz opinię

    vEGGs Roślinny Zamiennik Jajek Cultured Foods 102g (Cultured Foods)

    vEGGs Roślinny Zamiennik Jajek Cultured Foods 102g (Cultured Foods)

    Napisz opinię

    ZAPYTAJ O:

    vEGGs Roślinny Zamiennik Jajek Cultured Foods 102g (Cultured Foods)

    vEGGs Roślinny Zamiennik Jajek Cultured Foods 102g (Cultured Foods)

    30 other products in the same category: